Linnuliha retseptid

Miniburgerid kalkuni ja punase kapsa salatiga 

Britt Paju, 17. oktoober 2016, 04:24
Miniburgerid kalkuni ja punase kapsa salatiga Britt Paju

Kogus: viiele

Koostisosad
400 g Hakitud kalkuni kintsuliha
1 tk Muna
2 tk Hakitud rohelise sibula vars
2 tk Pressitud või peenelt hakitud küüslauguküüs
1 tl Kuivatatud tüümian
SALAT
300 g Punanae kapsas
1 tk Õun
1 tk Kooritud porgand
2 spl Majonees
2 spl Oliivõli
Sidrunimahl
LISAKS
8 tk Minikukkel
1 dl Majonees
1 spl Terasinep
8 tk Cheddari juustu viil

Valmistamine
1. Haki kapsas peenikesteks ribadeks, riivi õun ja porgand jämedalt. Sega ülejäänud koostisainetega ja maitsesta soolapipraga. Lase 20 minutit maitsestuda.
2. Sega kokku kotlettide koostisosad ja maitsesta soola-pipraga. Vormi burgerimõõtu kotletid ja pruunista need pannil mõlemalt poolt. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures veel 7–8 minutit.
3. Soojenda kukleid kergelt ahjus.
4. Sega majonees terasinepiga ja määri kergelt mõlemad kuklipooled. Tõsta kukli alumisele osale supilusikatäis kapsasalatit, sellele juustuviil ning peale kotlet. Soovi korral võid juurde torgata ka krõbeda peekoniviilu. Kata teise burgeripoolega ja serveeri koos järele jäänud kapsasalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee