Soe salat ubade ja kartulitega
Kogus: kahele
Koostisosad
4 tk Peekoniviil
100 g Rohelised aedoad
8 tk Väike keedukartul
1 tl Või
Värske till
Valmistamine
1. Poolita oad ja keeda neid mõni minut soolaga maitsestatud vees.
2. Koori keedetud kartulid ja poolita.
3. Viiluta peekon ja prae pannil poolkrõbedaks.
4. Lisa pannile oad ja prae koos peekoniga läbi.
5. Lisa killuke võid ja keedetud kartulid ning kuumuta. Serveeri värske hakitud tilliga.
HEA TEADA!
Juurde võid pakkuda hapukoort või ürdi-jogurtikastet. Sellise panniroa hulka võid lisada metsaseeni, aga ka köögivilju, eriti hästi sobib siia suvikõrvits. Sellesuviseid kartuleid pole koorida vajagi, aga siiski tasub enne pannile lisamist maitsta, ega koor liiga mõrkjas ole.
Kommentaarid (0)