Kiudainerikkad toidud

Soe salat ubade ja kartulitega 

Angelica Udeküll , 10. oktoober 2016, 05:31
Soe salat ubade ja kartulitega Daisy Lappard

Kogus: kahele

Koostisosad
4 tk Peekoniviil
100 g Rohelised aedoad
8 tk Väike keedukartul
1 tl Või
Värske till

Valmistamine
1. Poolita oad ja keeda neid mõni minut soolaga maitsestatud vees.
2. Koori keedetud kartulid ja poolita.
3. Viiluta peekon ja prae pannil poolkrõbedaks.
4. Lisa pannile oad ja prae koos peekoniga läbi.
5. Lisa killuke võid ja keedetud kartulid ning kuumuta. Serveeri värske hakitud tilliga.
HEA TEADA!
Juurde võid pakkuda hapukoort või ürdi-jogurtikastet. Sellise panniroa hulka võid lisada metsaseeni, aga ka köögivilju, eriti hästi sobib siia suvikõrvits. Sellesuviseid kartuleid pole koorida vajagi, aga siiski tasub enne pannile lisamist maitsta, ega koor liiga mõrkjas ole.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee