Kartuli-panniroog kukeseentega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Kartul
50 g Porru
1 tk Küüslauguküüs
70 g Kukeseened
Või
1 dl Rõõsk koor 35%
1 spl Õli
Purustatud must pipar
Meresool
Till
Roheline sibul
Valmistamine
1. Rebi kukeseened suupärasteks tükkideks.
2. Haki porru ja küüslauk.
3. Lõika keedetud kartulid pooleks.
4. Sulata pannil või, lisa porru, küüslauk ja seened. Prae mõni minut.
5. Seejärel lisa kartulid. Prae veel mõni minut.
6. Lisa rõõsk koor, raputa peale musta jahvatatud pipart. Lisa maitse järgi soola, tilli ja rohelist sibulat.
7. Kuumuta seni, kuni koor pakseneb.
HEA TEADA!
Panniroogades on alati mõistlik kasutada eelmisel päeval keedetud kartulit. Toitu sobivad hästi nii võiga hoidistatud kui ka värsked kukeseened.
Kommentaarid (0)