Kiudainerikkad toidud

Kartuli-panniroog kukeseentega 

Angelica Udeküll , 10. oktoober 2016 03:55
Kartuli-panniroog kukeseentegaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kartul
50 g Porru
1 tk Küüslauguküüs
70 g Kukeseened
Või
1 dl Rõõsk koor 35%
1 spl Õli
Purustatud must pipar
Meresool
Till
Roheline sibul

Valmistamine
1. Rebi kukeseened suupärasteks tükkideks.
2. Haki porru ja küüslauk.
3. Lõika keedetud kartulid pooleks.
4. Sulata pannil või, lisa porru, küüslauk ja seened. Prae mõni minut.
5. Seejärel lisa kartulid. Prae veel mõni minut.
6. Lisa rõõsk koor, raputa peale musta jahvatatud pipart. Lisa maitse järgi soola, tilli ja rohelist sibulat.
7. Kuumuta seni, kuni koor pakseneb.
HEA TEADA!
Panniroogades on alati mõistlik kasutada eelmisel päeval keedetud kartulit. Toitu sobivad hästi nii võiga hoidistatud kui ka värsked kukeseened.