Kiudainerikkad toidud

Kartuli-karulaugupuder 

Angelica Udeküll , 10. oktoober 2016, 04:39
Kartuli-karulaugupuderFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Suur kartul
1 dl Piim
1 spl Karulauguvõi
0.5 tk Väike sibul
0.5 kl Keedetud kruubid
2 spl Või

Valmistamine
1. Koori ja keeda kartulid pehmeks.
2. Tambi pudrunuiaga pehmeks massiks.
3. Kuumuta piim väikeses potis võiga ja lisa tampimise käigus kartulitele.
4. Haki sibul, prae koos kruubiga võis. Maitsesta soolaga.
5. Serveerides lisa saadud segu kartulipudrule.
HEA TEADA!
Kellel pole karulauku käepärast, võib selle asendada rohelise sibula või mõne muu meelepärase ürdiga.