Kiudainerikkad toidud

Pasta hakkliha-hapukapsakastmes 

Andra Kalda, 10. oktoober 2016, 05:30
Pasta hakkliha-hapukapsakastmesFoto: Andra Kalda

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Pasta
250 g Veisehakkliha
300 g Hautatud kapsas
185 g Tomatipasta 30%
200 ml Keev vesi
2 spl Sojakaste
Sool
Must pipar
1 peotäis Värsked salveilehed, petersell ja basiilik
20 g Parmesan

Valmistamine
1. Keeda pasta al dente ning jäta sõelale nõrguma (jäta alles tassike pasta keeduvett).
2. Pruunista pannil hakkliha. Lisa hautatud kapsas ning kuumuta läbi.
3. Sega juurde tomatipasta ja keev vesi ning lase keema tõusta. Maitsesta sojakastme, soola ja pipra ning värske maitserohelisega.
4. Sega pasta kastmesse. Vajaduse korral lisa ka natuke pasta keeduvett. Riivi peale parmesan. Serveeri kohe.