Hummus ehk kikerhernepasta
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 purk Kikerherned (400 g)
2 spl Tahhiini (seesamiseemnepasta)
3 spl Mahe väärisoliiviõli
3 tk Suur küüslauguküüs
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
0.5 tl Sool
1 tl Karripulber
1 tl Paprikapulber
0.5 tl Cayenne'i pipar
0.5 tl Jahvatatud vürtsköömned
Valmistamine
1. Püreesta kurnatud, hoolikalt loputatud ja seejärel veel korra nõrutatud kikerherned köögikombainis või kannmikseris.
2. Lisa õli, pressitud küüslauk, tahhiini ja maitseained ning töötle ühtlaseks pastaks. Vajadusel lisa veel õli või sorts vett, kui pasta pole piisavalt kreemjas.
Kommentaarid (0)