Gluteenivabad retseptid

Banaani-avokaadokreem 

Britt Paju, 3. oktoober 2016, 04:17
Banaani-avokaadokreemFoto: Britt Paju
See banaani-avokaado-kakaokreem sobib nii tervislikuks maiustamiseks kui ka kookide ja muffinite katteks. Retseptis oleva vee võid asendada kookos- või mandlipiimaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
5 minutit + 30 minutit külmkapis

Koostisosad
2 tk Küps banaan
1 tk Küps avokaado
3 spl Kakaopulber
2 spl Vahtrasiirup (või mesi)
2 tl Värskelt pressitud laimimahl
1 tl Vanillsuhkur
Meresool
2 spl Soovi korral vett (kookos- või mandlipiima), kui tundub, et kreem jääb liiga paks

Valmistamine
1. Purusta banaanid ja avokaado blenderis kreemjaks. Lisa kakao, vahtrasiirup, laimimahl, vanillsuhkur ja meresool. Soovi korral lisa 2 sl vedelikku (vett, kookos- või mandlipiima).
2. Sega läbi, pane pokaalidesse, lase veidi aega külmikus seista ja taheneda ning serveeri.