Kikerherne-lillkapsakarri kookospiimagaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
3. oktoober 2016, 04:04

Kikerherne-lillkapsakarri kookospiimaga

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 spl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 tl Karripulber
1 tl Jahvatatud vürtsköömned
1 tk Loorberileht
1 purk Aurutatud kikerherned (400 g)
1 purk Purustatud tomatid (400 g)
200 g Lillkapsaõisikud
200 g Kookospiim
1 spl Tamarindikaste
Serveerimiseks keedetud riis
1 spl Sojakaste, gluteenivaba

Valmistamine
1. Kuumuta paksupõhjalises potis või kõrgemate äärtega pannil õli, lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibul ja kuumuta segades minuti jagu.
2. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja loorberileht. Sega ja prae veel minut. Seejärel lisa kurnatud kikerherned ja prae segades minuti jagu. Nüüd pane juurde tomatikonserv ja lillkapsas ning hauta paar minutit.
3. Lisa kookospiim ja lase veel vähemalt 5 minutit podiseda. Kõige lõpus lisa soja- ja tamarindikaste ning sega läbi. Serveeri keedetud riisiga.