Kiudainerikkad toidud

Ahjuplaadikarask hapukapsaga 

Andra Kalda, 3. oktoober 2016, 04:55
Ahjuplaadikarask hapukapsaga Andra Kalda

Koostisosad
500 g Pett
2 tk Muna
500 g Hautatud hapukapsas
7 dl Odrajahu
2 dl Nisujahu
2 tl Sooda
0.5 tl Sool
0.5 dl Suhkur
0.5 dl Õli

Valmistamine
20 tk
1. Sega kausis kuivained. Lisa munad, pett ja õli ning sega korralikult läbi.
2. Sega juurde ka hapukapsas. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 190 kraadi juures 45 minutit, kuni karask on seest küps ja pealt krõbe. Lase restil 10 minutit jahtuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee