Porgandi-kõrvitsasupp ingveriga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 spl Või
700 g Porgand
700 g Kõrvits
2 tk Suur sibul
Sool
2 spl Hakitud ingver
3 tk Apelsinikooreriba
4 dl Kanapuljong
4 dl Vesi
SERVEERIMISEKS
4 spl Maitsestamata toorjuust
Hakitud murulauk
Valmistamine
1. Kuumuta poti põhjas või. Lisa viilutatud porgand, tükeldatud kõrvits ja hakitud sibul ning kuumuta, kuni kõik on pehme (6‒8 minutit). Raputa peale soola.
2. Lisa hakitud ingver, apelsinikooreribad, puljong ja vesi ning kuumuta keemiseni. Kata pott kaanega, alanda kuumust ja hauta 20 minutit.
3. Eemalda supist apelsinikoor. Püreesta ja maitsesta supp. Serveeri toorjuustu ja maitserohelisega.
Kommentaarid (0)