Kohupiimakorbid, aga palju lihtsamalt ja nutikamalt
Koostisosad
30 tk Väike baranka (magusad, mooniseemnetega vms)
200 g Magus vanillimaitseline kohupiim
1 tk Muna
2 tl Mooniseemned
Vesi
Valmistamine
30 väikest korbikest
1. Pane barankad kaussi ja vala peale külm vesi. Jäta 20–40 minutiks ligunema. Suuremad ja pehmemed rõngikud peaksid ligunema vähem aega kui väiksed ja kõvad. Ära vala barankadele peale kuuma vett, need hakkavad siis kooruma ja pudenema ega ima vett ühtlaselt sisse.
2. Kui barankad on paisunud ja pehmenenud, võta need veest välja ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega kohupiima sisse munad ja mooniseemned ning tõsta segu teelusikaga rõngikute aukudesse. Peale võid riputada ka pähklipuru.
3. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 25 minutit, kuni korbid on kuldpruunid ja küpsed.
Kommentaarid (0)