Krõbe nuikapsašnitsel
Kiudainerikkad toidud
19. september 2016, 03:37

Krõbe nuikapsašnitsel

Nuikapsast ei kohta meie toidulaual just eriti sageli. Krõbedas paneeringus maitseb see hästi nii kerge roana kastmega serveerides kui liharoogade lisandina.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Nuikapsas
1 tk Muna
100 g Maisikrõpsud
2 spl Nisujahu
2 spl Või
Õli
Sool
Must pipar
KASTE
2 dl Hapukoor
2 spl Mineraalvesi
1 tk Küüslauguküüs
1 punt Petersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Koori nuikapsad ja lõika umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks. Keeda soolakas vees umbes 10 minutit ja nõruta.
2. Klopi muna lahti. Maitsesta jahu soola ja pipraga. Purusta maisikrõpsud.
3. Veereta nuikapsaviile jahus, siis munas ja siis krõpsupurus. Prae õli ja või segus 3–4 minutit kummaltki poolt.
4. Sega hapukoor mineraalveega. Lisa purustatud küüslauk ja hakitud petersellilehed. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri nuikapsad hapukoorekastmega.