Gluteenivabad retseptid

Kana-chkmeruli 

Priit Kuusk, 5. september 2016, 05:17
Kana-chkmeruliFoto: Hele-Mai Alamaa
Üks gruusiapärane õhtusöök. Kui soovid laktoosivaba tulemust, asenda rõõsk koor sojakoorega ja kasuta laktoosita hapukoort!

Koostisosad
4 tk Kanakints
KASTE
200 ml Rõõsk koor 35%
100 ml Hapukoor
2 tk Purustatud küüslauguküüs
1 näpuotsatäis Hmeli-suneli maitseainesegu
Sool
Must pipar
SERVEERIMISKES
Värsked ürdid (till, petersell, koriander)

Valmistamine
1. Pruunista kanakintsud pannil ja tõsta ahjupotti. Vala üle kokkusegatud kastmega ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 20–30 minutit.
2. Puista peale hakitud ürdid ja söö koos lavašiga. Gaumardžos, nagu ütlevad grusiinid.