HakklihasaiadFoto: Hele-Mai Alamaa
Võileivade retseptid
5. september 2016, 04:42

Hakklihasaiad

Minu ema maailma parim retsept – hakklihasaiad. Aegumatu klassika. Respect, ema!

Koostisosad
1 pk Valge viilutatud sai
KATE
1 kg Segahakkliha
5 tk Muna
1 tk Keskmine hakitud sibul
3 tk Riivitud küüslauguküüs
1 peotäis Hakitud till
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Sega kõik katteained hoolsalt kokku. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber ja sellele saiaviilud.
3. Tõsta kahvliga igale saiale korralik kiht hakklihakatet. Küpseta 15–20 minutit. Saiad on valmis, kui põhi on kuldpruun ja kate läbi küpsenud.
4. Enne söömist võib saiale tilgutada soovi korral lahjendatud söögiäädikat.