Gluteenivabad retseptid

Jaapani kurgisalat 

Priit Kuusk, 5. september 2016, 04:05
Jaapani kurgisalat Hele-Mai Alamaa
Retsept “Köögikodanike” rännakult, kus Daigo viis mind Jaapani toidumaailma. Salat sobib hästi Teriyaki lõhega, aga selle võib ka eelroana nahka pista. Kõige olulisem koostisosa kurgi kõrval on siin röstitud seesamiseemnete õli, mis annab mõnusa pähklise maitse.

Koostisosad
1 tk Pikk värske kurk
Riivitud ingver
Röstitud seesamiseemned
KASTE
1 spl Röstitud seesamiseemnete õli
2 spl Mirini kaste või mesi 1 tl
3 spl Light sojakaste, gluteenivaba

Valmistamine
1. Koori kurk, poolita ja lõika seibideks. Sega kokku kastmeained ja vala kurgitükkidele.
2. Lõpuks raputa peale ingver ja seesamiseemned. Ülilihtne, ja milline maitsepomm!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee