Hiina kartuli ja punase oa vokiroog
Kogus: neljale
Valmistusaeg:
15 minutit + ubade leotamiseks ja keetmiseks kuluv aeg
Koostisosad
4 tk Kartul
2 dl Punased oad
3 tk Hakitud sibul
1 tk Hakitud tšillikaun
2 tk Küüslauguküüs
3 spl Õli
1 spl Seesmaiõli
2 spl Tšillipasta
Sool
Must pipar
Seesamiseemned
Värske koriander
2 spl Sojakaste
Valmistamine
1. Pane oad eelmise päeva õhtul kuuma veega likku. Keeda kartulid pehmeks, kurna ja tükelda. Keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna sõelal.
2. Kuumuta pannil õli ning voki kiirelt sibulat ja tšillipipart minuti jagu. Lisa peenestatud küüslauk ja voki veel veidi. Lisa pannile kartulid ja oad ning sojakaste, tšillipasta ja seesamiõli. Maitsesta soola ja pipraga ning voki veel veidi, kuni roog on ühtlaselt läbi küpsenud.
3. Serveerides lisa seesamiseemneid ning hakitud värsket koriandrit.
Kommentaarid (0)