Paneeritud baklažaan juustutäidisega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Suur baklažaan
1 tk Mozzarellapall (125 g)
2 tk Muna
Riivsai
Sool
Oliiviõli praadimiseks
Valmistamine
1. Lõika baklažaanist pikuti õhukesed viilud. Puista peale soola ja lase seista 15 minutit, et kaoks mõru maitse.
2. Lõika mozzarella viiludeks. Klopi lahti munad ja riputa näpuotsaga soola. Võta baklažaaniviil ja laota sellele juustuviilud, pane peale teine viil ja suru kokku.
3. Kasta kokkusurutult lahtiklopitud munasse ja paneeri riivsaias. Pane kuumale pannile, kus on paar supilusikat oliiviõli. Küpseta õrnal tulel mõlemalt poolt, kuni viilud on kuldpruunid. Naudi kohe kuumalt.
Kommentaarid (0)