Paneeritud baklažaan juustutäidisegaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
29. august 2016, 03:38

Paneeritud baklažaan juustutäidisega

Lihtne ja imehea, sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Kuivata mõned ciabattaviilud ja jahvata ise riivsaiaks. Nii maitseb riivsaias paneeritud pommu paremini.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Suur baklažaan
1 tk Mozzarellapall (125 g)
2 tk Muna
Riivsai
Sool
Oliiviõli praadimiseks

Valmistamine
1. Lõika baklažaanist pikuti õhukesed viilud. Puista peale soola ja lase seista 15 minutit, et kaoks mõru maitse.
2. Lõika mozzarella viiludeks. Klopi lahti munad ja riputa näpuotsaga soola. Võta baklažaaniviil ja laota sellele juustuviilud, pane peale teine viil ja suru kokku.
 
3. Kasta kokkusurutult lahtiklopitud munasse ja paneeri riivsaias. Pane kuumale pannile, kus on paar supilusikat oliiviõli. Küpseta õrnal tulel mõlemalt poolt, kuni viilud on kuldpruunid. Naudi kohe kuumalt.