Gluteenivabad retseptid

Jaapanipärane porgandisalat 

Epp Mihkels, 22. august 2016, 04:14
Jaapaniparane porgandisalat Katrin Press
Riisiäädikaga maitsestatud ning ingverist ja tšillist särtsu saanud porgandisalat on krõmps ja mahlane ning sobib hästi näiteks aurutatud punase kala juurde. Valmista salat tund enne serveerimist, et porgand omandaks vürtsika meki. Tõsta salat kahe kahvli abil kohevaks hetk enne serveerimist, sest õhuliselt maitseb see palju paremini.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
20 minutit + 1 tund külmas

Koostisosad
500 g Porgand
KASTE
4 spl Taimeõli
4 spl Riisiäädikas
0.25 tl Tšillipulber
0.25 tl Jahvatatud ingver
1 tl Suhkur
2 spl Seesamiseemned

Valmistamine
1. Riivi porgandid peene riiviga.
2. Sega kastmeained omavahel hoolikalt läbi ja lisa porgandile. Sega ja pane mõneks ajaks külmikusse maitsestuma.
3. Tõsta salat serveerimisvaagnale või kaussi ja klopi porgandiribad kohevaks. Puista üle kergelt röstitud seesamiseemnetega  ja serveeri.
HEA TEADA!
Võid salati hulka hakkida ka ühe norilehe, nii saad veelgi huvitavama maitse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee