Gluteenivabad retseptid

Minispargli- ja porgandiduo 

Angelica Udeküll, 15. august 2016, 03:28
Minispargli- ja porgandiduoFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tl Hakitud punane tšillikaun
1 tl Hakitud ingver
1 tk Suur küüslauguküüs
2 spl Õli
3 tk Suur porgand
1 spl Kalakaste
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 dl Kookoskoor või kookospiim
Roheline sibul või koriandrileht
4 vart Minispargel
1 spl Sojakaste

Valmistamine
1. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk, ingver ja tšilli.
2. Lõika porgandist ribad ja lisa pannile.
3. Maitsesta kala- ja sojakastmega.
3. Lisa hakitud minispargel ja laimimahl.
4. Prae intensiivsel kuumusel kaane all mõni minut.
5. Lisa kookoskoor ja kuumuta veel paar minutit, kuid köögiviljad jäägu veel krõmpsud.
6. Viimasena lisa viiludeks lõigatud roheline sibul või koriandrilehed.

HEA TEADA!
Minispargli võib asendada tavalise brokoliga. See toit sobib hästi lamba- või sealiha juurde. Et või pannil ära ei kõrbeks, võid lisada enne praadimist veidi õli ja alles seejärel võid.