Gluteenivabad retseptid

Mahlane porgandiroog 

Angelica Udeküll, 15. august 2016, 05:08

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Suur porgand
1 tk Suur pastinaak
1 tk Rosmariinioks
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Või
10 cm Porru jupp
100 ml Õunasiider
1 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Lõika porgand ja pastinaak kangideks ning viiluta küüslauk.
2. Sulata või kuumal pannil, lisa küüslauguviilud ja rosmariinioksake.
3. Nüüd lisa ka porgandi- ja pastinaagikangid ning viilutatud porru.
4. Lisa õunasiider või pisut sidrunimahla.
5. Prae intensiivsel tulel kaane all umbes 3–4 minutit, kuni köögiviljad on veel krõmpsud.
6. Lisa rõõska koor ja maitsesta soola ja pipraga.
7. Kuumuta veel mõni minut, kuni koor muutub kreemjaks kastmeks.
HEA TEADA!
35% rõõsa koore võid asendada ka tavalise piimaga. Toit sobib nii iseseisva söögikorrana kui ka kala juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee