Gluteenivabad retseptid

Sibulamoos 

Britt Paju, 15. august 2016, 04:13

Koostisosad
500 g Hakitud punased sibulad
0.75 dl Oliiviõli
0.5 tl Sool
1 tk Loorberileht
Tüümianioks
2 spl Mesi
4 spl Suhkur
0.5 dl Palsamiäädikas

Valmistamine
u 0,3 l
1. Kuumuta sibulaid õlis ja hauta kaane all poole tl soolaga u 15 minutit, kuni need on pehmed. Lisa loorber ja tüümian ja sega läbi. Lisa mesi ja suhkur ja lase 5–6 minutit podiseda.
2. Lisa äädikas ja kuumuta segades u 5 minutit, kuni moos on kena ja läikiv. Võta tüümianioksad ja loorberileht välja, vala purki ja jahuta.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee