Tagurpidi peedipirukas fetajuustuga
Kogus: kaheksale
Koostisosad
500 g Noored peedid
Oliiviõli
Rosmariinioks
5 spl Sibulamoos
150 g Fetajuust
500 g Pärmilehttainas
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pese peedid hoolikalt, lõika veerandikeks ja vala üle oliiviõliga. Pista sekka paar oksa rosmariini ja küpseta 180 kraadi juures u 25 minutit, kuni peedid pehmed.
2. Koori peedid ja lõika sektorid pisut õhemateks viiludeks. Sega peediviilud sibulamoosiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga.
3. Vala segu õliga määritud 28 cm läbimõõduga ahjuvormi ja pudista peale feta. Kata sulatatud ja kergelt lahti rullitud lehttainaga.
4. Küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit, kuni tainas on kena ja kuldpruun. Kummuta pirukas alusele ja kaunista rosmariiniokstega.
Kommentaarid (0)