Kukeseene-koorekaste mustikategaFoto: Hele-Mai Alamaa
Kiudainerikkad toidud
8. august 2016, 06:02

Kukeseene-koorekaste mustikatega

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Sibul
500 g Kukeseened
400 ml Rõõsk koor 35%
Oliiviõli
2 näpuotsatäit Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
1 peotäis Petersellilehed
SERVEERIMISEKS
Täisteraspagetid või kinoa
PEALE
240 ml Mustikad

Valmistamine
1. Haki sibul. Puhasta ja tükelda kukeseened. Prae sibulat ja seeni oliiviõlis, kuni vedelik on aurustunud. Lisa maitse järgi soola, pipart ja tüümiani, sega läbi.
2. Kalla juurde vahukoor ja keeda keskmisel kuumusel, kuni koor on paksenenud. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga. Siis sega juurde hakitud petersell.
3. Serveeri täisteraspagettide või kinoaga. Kõige lõpuks puista peale mustikad.