Gluteenivabad retseptid

Kapsaruudud 

Kristina Efert, 8. august 2016, 04:54
KapsaruududFoto: Triin Raa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg Valge peakapsas
1 tk Peeneks hakitud suur sibul
3 spl Või
200 g Veisehakkliha (soovi korral)
2 dl Veiselihapuljong
2 pl Tomatipasta
150 g Riivitud saida valge juust
1 dl Piim
2 tk Muna
Sool
Must pipar
Tabasco kaste (soovi korral)

Valmistamine
1. Eemalda kapsa välimised lehed ja lõika kapsas ribadeks.
2. Sulata pannil või, lisa supilusikatäis õli ja hauta sibul klaasjaks. Lisa hakkliha (soovi korral) ja pruunista see pannil kergelt. Seejärel vala juurde kapsaribad ja puljongis lahustatud tomatipasta ning hauta umbes 10 minutit või kuni kapsas on pehme ja vedelik aurustunud. Jahuta ning maitsesta.
3. Laota kapsasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale riivitud juust. Löö kausis munad lahti, lisa piim, maitsesta ja vala segu kapsale. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–45 minutit. Enne serveerimist jahuta küpsetis ning lõika see ruudukujulisteks tükkideks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee