Gluteenivabad retseptid

Flambeeritud ananass kookosjäätisega 

Kadri Tran, 25. juuli 2016, 04:18
Flambeeritud ananass kookosjäätisega 
Kookos ja ananass on ideaalne maitsekooslus. Võimalusel tee jäätis ise. Kui see pole võimalik, asenda see rammusa koorejäätisega, mille leiad poest. Kui teed jäätise ise, valmista järelejäänud munavalgetest mõni teine päev Pavlovat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
1,5 tundi

Koostisosad
0.5 tk Ananass
2 spl Suhkur
2 spl Või
4 cl Rumm
JÄÄTIS
500 ml Thai Choice’i kookoskoor
6 tk Muna
80 g Suhkur
4 cl Malibu liköör

Valmistamine
1. Valmista jäätis. Vala kookoskoor kaussi, kuumuta veevannil. Eralda munakollased munavalgetest. Lisa munakollastele suhkur ja vahusta kõvaks vahuks. Sega munasegu väikese nirena kookoskoore sisse. Sega pidevalt veevannil, kuni jäätisesegu on paksenenud. Jahtunud segule lisa Malibu liköör, jahuta ja külmuta jäätisemasinas.
2. Puhasta ananass ja lõika piklikeks sektoriteks. Pane pann tulele ja lase kuumaks. Lisa kuivale pannile suhkur ja oota, kuni see muutub karamellpruuniks.
3. Viska ananass karamelli sisse ja lisa ka või. Prae ananassitükke mõlemalt poolt. Vala peale rumm ja süüta põlema. Serveeri koos jäätisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee