Gluteenivabad retseptid

Marjasupp keefiri ja kondenspiimaga 

Tiina Lebane, 1. august 2016, 04:24
Marjasupp keefiri ja kondesnpiimagaFoto: Kristi Metsa
Hapuka keefiri ja magusa kondenspiima maitsed sobivad omavahel tõesti hästi. Sidrunimahl annab vajaliku värskuse ja suvemarjad tihedama koostise. Ei pea vist mainimagi, et supp valmib olematu aja ja vaevaga.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1.5 dl Hele suhkruga kondenspiim
4.5 dl Keefir
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
4 dl Värsked suvemarjad (sõstrad, mustikad, vaarikad)

Valmistamine
1. Sega kondenspiim keefiri hulka. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor ning klopi vispliga tugevalt läbi.
2. Jaga marjad supipokaalide põhja ja vala peale keefirisegu. Hoia enne serveerimist 30 minutit külmkapis.