Porgandi-tatramahedikFoto: Britt Paju
Gluteenivabad retseptid
1. august 2016, 04:15

Porgandi-tatramahedik

Porgandit ja muid köögivilju ei tasu smuuti sees peljata, sageli sobivad need magusat jooki hoopis mõnusalt tasakaalustama. Leotatud tatra asemel võid siin kasutada ka idandatud tatrateri.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min
10 minutit + tatra leotamine

Koostisosad
2 spl Toortatar
1 tk Porgand
1 tk Banaan
1 tk Õun
1 tk Värskelt pressitud pelsini mahl
2 dl Mandlipiim
1 tk Ingveriviil, kooreta
1 peotäis Jääkuubikud

Valmistamine
1. Leota tatart vees üle öö. Koori porgand ja banaan ning tükelda. Tükelda ka eemaldatud südamikuga õun.
2. Kurna tatar sõelal ja loputa. Pane kõik koostisained kannmikserisse ja töötle ühtlaseks. Valmis ongi!