Gluteenivabad retseptid

Paljas burger ja coleslaw-salat 

Kadi Kõiv, 1. august 2016, 05:06
Paljas burger ja coleslaw-salatFoto: Meeli Küttim
Kõige ilusama kujuga tihedad burgerikotletid tulevad kaheosalise metallist burgeripressi abil. Valmispressitud burgeri saad pressi seest kergemini kätte, kui paned pressi sisse kilekoti.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
BURGERKOTLETID
500 g Veisehakkliha
1 tk Muna
0.5 dl Rõõsk koor 35%
1 tk Riivitud šalottsibul
2 spl Salsakaste
Tacomaitseaine
Sool soovi korral
30 g Searasv praadimiseks
COLESLAW-SALAT
250 g Värske peakapsas
2 tk Punanae sibul
100 g Kodune majonees

Valmistamine
KOTLETID
Sega koostisosad ja küpseta pannil searasvas 4–5 õhukest burgerikotletti1.
SALAT
1. Riivi köögikombainis või käsitsi kapsas ja punane sibul. Sega majoneesiga ja lase vähemalt pool tundi seista. Maitseb väga hästi ka järgmisel päeval!
2. Serveeri burgerikotlette koos viilu aromaatse juustuga (näiteks Cheddariga), krõbedate peekoniviilude, lehtsalati, jalapeno, punase sibula rataste, tomati ja muu värske kraamiga. Kõrvale sobib suurepäraselt coleslaw.