Koostisosad
200 g Baklažaan
100 g Paprika
300 g Tomatid
100 g Sibul
200 g Porgandid
4 tk Küüslauguküüs
100 g Tomatipasta
Sool
Suhkur
1 spl Valge veini äädikas
1.5 dl Õli
1 spl Hakitud till ja petersell
Valmistamine
1 l
1. Lõika baklažaan ja paprika kuubikuteks, tomatid sektoriteks. Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul ja küüslauk.
2. Kuumuta pannil 2 sl õli, kuumuta läbi porgand ja sibul. Lisa baklažaan, paprika ja küüslauk. Lisa sool, suhkur, tomatipasta ja hakitud maitseroheline, kuumuta 10 minutit. Lisa äädikas ja kuumuta läbi.
3. Sega hulka tomatid, tõsta purkidesse ja vala peale kuum õli. Steriliseeri purke lahtiselt kuumas vees 30 minutit ja sule.
Kommentaarid (0)