Ürtide ja juustuga röstitud tomatidFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
25. juuli 2016, 04:41

Ürtide ja juustuga röstitud tomatid

Soojaks eineks või lisandiks sobiv kuum tomatiroog valmib imelihtsalt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
5 minutit + 20 minutit ahjus

Koostisosad
0.5 dl Riivitud parmesan
0.5 tl Kuivatatud pune
Sool
Must pipar
Küüslauk
2 tl Oliiviõli
8 tk Keskmine tomat
75 g Rukola

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Kata ahjuvorm küpsetuspaberiga.
2. Sega riivitud parmesan, pune, sool, pipar ja purustatud küüslauk. Lisa oliiviõli ja sega ühtlaseks.
3. Lõika tomatid u 1 cm viiludeks, aseta küpsetuspaberile ja tõsta igale viilule 1 tl parmesanisegu.
4. Küpseta 20 minutit ehk kuni tomatid on pehmed ja kate helepruun.