Gluteenivabad retseptid

Kaneeline mustikasupp 

Tiina Lebane, 25. juuli 2016, 05:15
Kaneeli mustikasuppFoto: Kristi Metsa
See on kindlasti kõige lihtsam mustikasupp ja maitseb vanusest olenemata kõigile. Nii et metsa mustikale minnes tasub vanillijogurt koju valmis varuda. Supp muutub tummisemaks, kui lisad ka banaani.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 dl Vanillijogurt
4 dl Mustikad
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
3 spl Pruun suhkur
0.5 tl Kaneel
2 tk Soovi korral banaan
Kaunistamiseks mustikamaitselised beseeküpsised

Valmistamine
1. Mõõda kõik koostisosad blenderisse ja töötle ühtlaseks. Kui soovid tugevamat kaneelimaitset, lisa kaneeli rohkem ja timmi maitse sobivaks.
2. Vala supp klaasidesse, kaunista mustikate ja purustatud beseeküpsistega ning paku kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee