Gluteenivabad retseptid

Marineeritud lillkapsas Iraani-päraselt 

Kristiina Efert, 4. juuli 2016, 04:34
Marineeritud lillkapsas Iraani-päraselt Triin Raa

Koostisosad
100 g Küüsaluk
2 spl Kuivatatud münt
500 g Lillkapsas
1.5 spl Sool
Valge veini äädikas

Valmistamine
1,7-liitrine purk
1. Riivi küüslauk ja sega juurde kuivatatud münt. Lõika lillkapsas 3 cm tükkideks. Tõsta steriliseeritud purgi põhja kiht lillkapsast, puista peale mündi-küüslaugusegu ja lisa veidike soola. Korda senikaua, kuni purk on täis.
2. Vala peale valge veini äädikas, nii et see katab kapsad. Seejärel sulge kaas tihedalt. Lase maitsestuda vähemalt 2 nädalat. Enne serveerimist nõruta kapsaõisikuid köögipaberil.
3. Hoidis säilib kuivas ja jahedas kuni 2 kuud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee