Grillitud Gruusia leib suvikõrvitsa ja fetaga
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk Pikk Gruusia leib
3 spl Maitsestamata toorjuust
1 tk Hakitud küüslauguküüs
1 tk Väike kõrvits
3 tk Sparglivars
1 dl Herned
50 g Fetajuust
Sidrunimahl
Oliiviõli
Sool
Must pipar
Basiilik
Valmistamine
1. Määri leivale toorjuust ja puista peale hakitud küüslauk.
2. Tõmba köögiviljakoorijaga suvikõrvitsast pikad õhukesed ribad ja tõsta leivale. Eemalda sparglilt varre alumised puitunud osad ning lõika spargel diagonaalselt u kolmeks ühepikkuseks jupiks. Keeda herneid 1 minut ja vala üle külma veega.
3. Tõsta ettevalmistatud sparglid ja herned lavašile, pudista peale feta, vala üle sortsu oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga.
4. Grilli mõõdukal kuumusel kaane all 5–7 minutit, kuni leib on mõnusalt krõbeda põhjaga, pealt pehme ja feta pisut sulanud. Piserda peale sidrunimahla ja puista üle basiilikulehtedega. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)