Purgikook toorjuustukreemi ja maasikategaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
20. juuni 2016, 04:42

Purgikook toorjuustukreemi ja maasikatega

Pane kook purki – nii on mugav maiust kaasa võtta ja pakkuda. Müsli asemel võib olla küpsisepuru või suhkru ja võiga krõbedaks pruunistatud kaerahelbed.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Toorjuust
2 dl Kondenspiim
2 tl Vanillsuhkur
500 g Maasikad
4 dl Šokolaadi ja pähklitega müsli

Valmistamine
1. Mikserda toorjuust, kondenspiim ja vanillsuhkur kreemjaks.
2. Püreesta pooled maasikad ja sega kreemi hulka. Jäta mõned maasikad kaunistamiseks, ülejäänud viiluta või haki.
3. Tõsta iga purgi põhja müslikiht, sellele tükeldatud maasikad ja kreem. Lisa niipalju kihte, kui aineid jätkub. Kaunista maasikatega ja serveeri kohe.