Gluteenivabad retseptid

Puuviljased kanavardad 

Lia Virkus, 13. juuni 2016, 04:48
Puuviljased kanavardadFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: viiele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
MARINAAD
0.5 dl Õli
2 spl Veiniäädikas
1 dl Ananassimahl
1 spl Vedel mesi
2 tk Purustatud küüslauguküüs
4 tk Lisandiks ananassiviil
1 tk Lisandiks mango
0.5 dl Sojakaste, gluteenivaba
MAASIKA-MANGOSALSA
100 g Tükeldatud maasikad
1 tk Tükeldatud mango
2 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 peotäis Hakitud koriander
2 spl Siirup (kuusevõrse)

Valmistamine
1. Tükelda fileed neljaks või kaheksaks tükiks.
2. Sega marinaadiained kaanega purgis, raputa kõvasti. Kalla marinaad fileedele ja lase maitsestuda 1 tund kuni üle öö.
3. Torka fileetükid puitvarraste otsa ja küpseta grillil. Viiluta mango ja grilli koos ananassiviiludega – vaid minut kaks, et need jääksid meeldivalt krõmpsud.
4. Sega vahetult enne serveerimist salsa jaoks laimidest pressitud mahl ja siirup, kalla mangomaasikatükkidele ja koriandrile. Serveeri kohe!
5. Paku kanavardaid koos grillitud puuviljade ja salsaga.