Koostisosad
0.75 dl Mandlijahu
1.75 dl Täisteranisujahu
0.5 tl Söögisooda
0.25 tl Sool
1 tl Kaneel
2 tk Muna
0.5 tl Õunaäädikas
1 dl Agaavisiirup
50 g Toorjuust
100 g Riivitud porgand
100 g Rabarber
SERVEERIMISEKS
Siirup
Valmistamine
10 muffinit
1. Kuumuta ahi 180 kraadini.
2. Sega omavahel mandli- ja nisujahu, sooda, sool ja kaneel. Vahusta munad, lisa äädikas ja agaavisiirup ning mikserda hulka toorjuust.
3. Sega kõik kokku, lisa peene riiviga riivitud porgand ja hakitud rabarber.
4. Tõsta tainas lusika abil õliga määritud muffinivormidesse ja küpseta 20–25 minutit. Serveeri siirupiga.
Kommentaarid (0)