Vürtsikad rohelised oad küüslauguga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Puhastatud ja pooleks lõigatud rohelised aedoad
3 tk Peeneks hakitud tšillipiprakaun
0.5 tl Sichuani pipar
3 tk Peeneks hakitud küüslauguküüs
1 cm Peeneks hakitud ingver
1 peotäis Hakitud roheline sibul
Õli vokkimiseks
Sool
Valmistamine
1. Esmalt blanšeeri oad. Selleks pane keema pott rohke veega, aseta keevasse vette oad ja keeda umbes minut. Kurna oad sõelaga.
2. Kuumuta vokkpannil õli. Voki ubasid keskmisel kuumusel umbes 5 minutit. Tõsta oad pannilt.
3. Lisa vokkpannile uus kogus õli ning voki tšillipipart ja Sichuani pipart kuni need muutuvad aromaatseks. Lisa küüslauk, ingver ja roheline sibul ning voki kiirelt läbi. Lisa rohelised oad, maitsesta soolaga ja kuumuta kõik veel läbi. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)