Gluteenivabad retseptid

Hapukoore-ürdimarinaadis kanapihvid 

Angelica Udeküll, 6. juuni 2016, 04:14
Hapukoore-ürdimarinaadis kanapihvid Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 tk Minutipihv kintsulihast
100 g Hapukoor
1 tl Pune
1 tl Tüümian
1 tl Paprikapulber
1 tl Küüslaugupipar
Peenike meresool
LISAND
8 tk Väike mozzarella-kuul
8 tk Kirsstomat
1 tk Punane sibul
2 peotäit Erinevad salatilehed

Valmistamine
1. Sega hapukoor ürtidega ja määri liha hapukooreseguga korralikult kokku.
2. Jäta liha vähemalt paariks tunniks maitsestuma.
3. Grilli liha.
4. Serveeri liha värske salatiga, millese haki sisse sibul, poolita tomatid ja mozzarella-kuulid.
HEA TEADA!
Kintsulihast pihve müüakse sellisel kujul ka poes, aga võid need ka ise valmistada, tampides kintsuliha õhemaks. Võid marinaadi valmistada ka maitsestamata jogurti baasil, kuid hapukoor lisab roale rammu ja omapära.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee