Gluteenivabad retseptid

Lillkapsasupp 

Angelica Udeküll, 6. juuni 2016, 03:41
LillkapsasuppFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
125 g Porru
250 g Lillkapsas
500 ml Puljong
40 g Või
1 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Riivitud suitsujuust
Loorberileht

Valmistamine
1. Prae lillkapsas ja porru sulatatud võis kergelt läbi.
2. Nüüd keeda lillkapsas puljongis, kuni see on täiesti pehme.
3. Lisa segule rõõsk koor ja juust.
4. Hauta tasasel tulel 10 minutit.
5. Mikserda saadud segu ja serveeri kohe.
HEA TEADA!
Supile annab huvitava maitse, kui lisada ka küüslauku. Teravate elamuste jahtijad võivad supile nii enne mikserdamist kui ka kaunistuseks lisada tšillihelbeid. Väiksema kalorsusega supi valmistamiseks võid asendada rõõsa koore kohvikoore või sootuks piimaga.