Gluteenivabad retseptid

Risoto lillkapsaga 

Angelica Udeküll, 6. juuni 2016, 04:36
RisotoFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl Risotoriis
40 g Või
100 g Porru
1 tk Suur küüslauguküüs
250 g Lillkapsas
1 dl Valge vein
2.5 dl Puljong
40 g Riivitud suitsujuust
Must pipar
Sool
Tšillihelbed

Valmistamine
1. Haki porru ja küüslauk peeneks. Sulata või pannil.
2. Lisa sulatatud võile porru ja küüslauk, riis ning lillkapsaõisikud.
3. Lisa vein ja keeda tasasel tulel, kuni see aurustub.
4. Seejärel lisa pool puljongist. Kui see on aurustunud, vala juurde ülejäänud pool.
5. Kui riis on peaaegu pehme, lisa suitsujuust ja hauta, kuni riis on täiesti pehme.
HEA TEADA!
Seda rooga võid serveerida nii lisandi kui ka pearoana. Kaunistada võid porru ja peekoniribadega.