Kiudainerikkad toidud

Lillkapsapirukas 

Angelica Udeküll, 6. juuni 2016, 04:26
Lillkapsapirukas Daisy Lappard

Koostisosad
250 g Lehttainas
125 g Porru
300 g Lillkapsas
60 g Riivitud lepasuitsujuust
50 ml Rõõsk koor 35%
Must pipar
Sool
2 tk Muna

Valmistamine
6 tk lõigatuna
1. Rulli tainas lahti ja aseta vormi põhja. Keera servad üles.
2. Haki porru peenteks ribadeks. Keeda lillkapsas poolpehmeks.
3. Sulata pannil või, prae porru ja lillkapsas kergelt läbi.
4. Maitsesta segu soola ja pipraga. Jäta täidis jahtuma.
5. Kui segu on jahtunud, aseta see vormi ja puista üle suitsujuustuga.
6. Nüüd klopi munad lahti, lisa koor ja vala täidisele.
7. Küpseta 185–190 kraadi juures umbes 20 minutit.
HEA TEADA!
Eriti maitsev on pirukas soojalt koos värske salati ja ürdikastmega, kuid sobib nautimiseks ka jahtunult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee