Gluteenivabad retseptid

Riisikotletid suitsukalaga 

Kristel Vokk, 30. mai 2016, 04:11
Riisikotletid suitsukalaga Kristel Vokk
Kotletti peetakse justkui lihatooteks, kuid ka riisist ja kalast saab oivalisi kotlette. Maitsevad paremini jahtunult ning koos külma kastme ja värske salatiga.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
160 g Veski Mati risotoriis
260 g Kuumsuitsukala (hõbeheik)
1 tk Väike sibul
2 spl Nisujahu
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Oliiviõli

Valmistamine
1. Keeda risotoriisi 300 ml vees, kuni vedelik on riisiteradesse imendunud.
2. Purusta suitsukala ja sibul peeneks, kasutades köögikombaini või muud purustajat.
3. Sega kokku keedetud ja jahutatud riis ning suitsukala ja sibula segu. Lisa 1 muna ning maitsesta vähese soola ja pipraga.
4. Vormi taignast väikesed kotletid ning prae koos õliga keskmisel kuumusel mõlemalt poolt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee