Gluteenivabad retseptid

Grillitud virsikud kreeka jogurti, mee ja pistaatsiapähklitega 

Mari-Liis Ilover, 6. juuni 2016 04:53
Grillitud virsikud kreeka jogurti, mee ja pistaatsiapähklitegaFoto: Mari-Liis Ilover
Suvele kohane kerge magustoit. Retseptis on arvestatud igale kuuele sööjale üks virsikupoolik, aga soovitan virsikuid ikka rohkem varuda. On üsna tõenäoline, et nõutakse lisaportsjoneid!

Koostisosad
3 tk Küps ja mahlane virsik
6 spl Kreeka jogurt
Vedel mesi
30 g Pistaatsiapähklid

Valmistamine
1. Lõika virsikud pooleks ja eemalda kivid. Pintselda lõikepinnad üle vedela meega. Grilli mõlemalt poolt mõned minutid, kuni virsikud on saanud grillitriibud ja seest läbi kuumenenud.
2. Tõsta igale sööjale taldrikusse üks virsikupoolik. Kivi eemaldamisest jäänud lohku tõsta jogurtit. Nirista nii virsikule kui jogurtile mett ja puista peale hakitud pistaatsiapähkleid. Kaunista mündiga.