Kiudainerikkad toidud

Porgandi-rabarberimuffinid 

Pille Enden, 30. mai 2016, 04:59
Porgandi-rabarberimuffinidFoto: Jaan Heinmaa
Muffin on üks lihtsamalt valmivaid küpsetisi – mõttest teostuseni ei kulu kuigipalju aega. Ka koostisained on tavaliselt üsna käepärased.

Koostisosad
0.75 dl Mandlijahu
1.75 dl Täisteranisujahu
0.5 tl Söögisooda
0.25 tl Sool
1 tl Kaneel
2 tk Muna
0.5 tl Õunaäädikas
1 dl Agaavisiirup või muu naturaalne siirup
50 g Toorjuust
100 g Riivitud porgand
100 g Rabarber
Serveerimiseks siirup

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Sega omavahel mandli- ja nisujahu, sooda, sool ja kaneel.
2. Vahusta munad, lisa äädikas, agaavisiirup ning mikserda hulka toorjuust. Sega kõik kokku, lisa peene riiviga riivitud porgand ja hakitud rabarber.
3. Tõsta tainas lusikaga eelnevalt õliga määritud muffinivormidesse ja küpseta 20–25 minutit. Serveeri siirupiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee