Porgandi-rabarberimuffinid
Koostisosad
0.75 dl Mandlijahu
1.75 dl Täisteranisujahu
0.5 tl Söögisooda
0.25 tl Sool
1 tl Kaneel
2 tk Muna
0.5 tl Õunaäädikas
1 dl Agaavisiirup või muu naturaalne siirup
50 g Toorjuust
100 g Riivitud porgand
100 g Rabarber
Serveerimiseks siirup
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Sega omavahel mandli- ja nisujahu, sooda, sool ja kaneel.
2. Vahusta munad, lisa äädikas, agaavisiirup ning mikserda hulka toorjuust. Sega kõik kokku, lisa peene riiviga riivitud porgand ja hakitud rabarber.
3. Tõsta tainas lusikaga eelnevalt õliga määritud muffinivormidesse ja küpseta 20–25 minutit. Serveeri siirupiga.
Kommentaarid (0)