Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 tk Kartul
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 l Vesi või kalapuljong
400 g Forelli- või lõhefilee
2 dl Kohvi- või vahukoor
1 peotäis Hakitud värske till
Sool
Must pipar
Õli
Valmistamine
1. Pese ja koori kartulid ning porgandid, koori sibul(ad). Lõika kõik väikesteks tükkideks. Pane poti põhja veidi õli, lisa köögiviljad. Maitsesta vähese soolaga ning kuumuta läbi. Siis lisa kuum vesi või kalapuljong, kuumuta keemiseni ja lase supil tasasel tulel podiseda, kuni köögiviljad on pehmed.
2. Samal ajal puhasta kala luudest ja nahast ning lõika väikesteks tükkideks. Kui köögiviljad on pehmed, lisa supile kalakuubikud ja rõõsk koor. Keeda tasasel tulel 5 minutit või kuni kala on küps. Sega juurde till, maitsesta ja serveeri.
HEA TEADA! Laktoosivaba versiooni jaoks jäta rõõsk koor lisamata või kasuta kookospiima.
Kommentaarid (0)