Gluteenivabad retseptid

Redisedipp 

Pille Enden, 16. mai 2016, 03:29
Redisedipp Jaan Heinmaa
Lihtne valmistada ja maitsev nii köögiviljade dippimiseks kui näkileivaga ampsamiseks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Küüslauguküüs
8 tk Suur redis
200 g Toorjuust
50 g Maitsestamata jogurt
2 tl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Hakitud till

Valmistamine
1. Tükelda küüslauguküüned ja redised.
2. Töötle koos toorjuustu ja jogurtiga püreeks ning maitsesta sidrunimahla ja soola-pipraga. Enne serveerimist lase külmkapis pool tundi maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee