Gluteenivabad retseptid

Kanakintsuliha sinihallitusjuustu- ja porrukastmes 

Kadi Kõiv, 9. mai 2016, 03:31
Kana kintsuliha sinihallitusjuustu- ja porrukastmes Meeli Küttim

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1.3 kg Kana kintsuliha
50 g Või praadimiseks
Sool
Must pipar
1 tk Porrulauk
1 pk Hapukoor 30%
200 g Rõõsk koor 35%
200 g Sinihallitusjuust
2 spl Kondipuljong

Valmistamine
1. Prae kanatükid võis, maitsesta seejärel soola ja pipraga. Pane kanatükid ahjuvormi põhja.
2. Prae pannil võis ka tükeldatud porru ja tõsta seejärel kanatükkide peale.
3. Nüüd pane pannile hapukoor, vahukoor ja murendatud sinihallitusjuust, lisa puljong. Lase kastmel ühtlaseks podiseda ja vala seejärel kanatükkide peale ahjuvormi.
4. Pane roog 175kraadisesse ahju veel umbes 20 minutiks küpsema.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee