Kanakintsuliha sinihallitusjuustu- ja porrukastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1.3 kg Kana kintsuliha
50 g Või praadimiseks
Sool
Must pipar
1 tk Porrulauk
1 pk Hapukoor 30%
200 g Rõõsk koor 35%
200 g Sinihallitusjuust
2 spl Kondipuljong
Valmistamine
1. Prae kanatükid võis, maitsesta seejärel soola ja pipraga. Pane kanatükid ahjuvormi põhja.
2. Prae pannil võis ka tükeldatud porru ja tõsta seejärel kanatükkide peale.
3. Nüüd pane pannile hapukoor, vahukoor ja murendatud sinihallitusjuust, lisa puljong. Lase kastmel ühtlaseks podiseda ja vala seejärel kanatükkide peale ahjuvormi.
4. Pane roog 175kraadisesse ahju veel umbes 20 minutiks küpsema.
Kommentaarid (0)