Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahugaFoto: Jaan Heinmaa
2. mai 2016, 03:39
Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahuga
Maitsvad kotletid sisaldavad saia asemel kamajahu, mis lisab neile huvitava maitsenüansi.
Koostisosad
400 g Suvikõrvits
2 dl Rukkikamajahu
400 g Segahakkliha
1 tk Muna
0.5 dl Kohvikoor
Hakitud petersellilehed
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
Valmistamine
1. Riivi suvikõrvits, sega kamajahuga ja pane tunniks külmkappi.
2. Sega hulka hakkliha, muna ja kohvikoor. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga.
3. Vormi kotletid ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 10 minutit.
Kommentaarid (0)