Kiudainerikkad toidud

Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahuga 

Pille Enden, 2. mai 2016, 03:39
Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahuga Jaan Heinmaa
Maitsvad kotletid sisaldavad saia asemel kamajahu, mis lisab neile huvitava maitsenüansi.

Koostisosad
400 g Suvikõrvits
2 dl Rukkikamajahu
400 g Segahakkliha
1 tk Muna
0.5 dl Kohvikoor
Hakitud petersellilehed
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks

Valmistamine
1. Riivi suvikõrvits, sega kamajahuga ja pane tunniks külmkappi.
2. Sega hulka hakkliha, muna ja kohvikoor. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga.
3. Vormi kotletid ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee