Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg Veisemaks
0.5 l Piim
Sool
Must pipar
1 tk Muna
1 pk Riivleib
Praadimiseks õli
Valmistamine
1. Eemalda maksalt kilejas kelme ning sooned. Lõika maks parajateks portsjoniteks, seejärel vasarda lihahaamriga, kuid kergelt ja üsna pisut.
2. Pane maksatükid pooleks tunniks piima sisse likku. Kurna piim ära ning maitsesta maks soola ja pipraga.
3. Klopi muna lahti ning vala maksatükkidele. Mulju tükke kergelt, et need munaga ilusti kokku saaks. Paneeri maksatükke riivleivas igast küljest ning prae õlis, kuni riivleivast on moodustunud krõbe koorik. Lase paneeritu maksal kausis kaane all veidi tõmmata ning serveeri.
Kommentaarid (0)