Retseptid
18. aprill 2016, 03:59

Magusad ahvatlused

Maili, Viivika, Aljona ja Signe kuuluvad Tartu Tasku keskuse aatriumis asuva kohviku Tassikoogid “naiskonda”. Kohvik loodi kaks aastat tagasi, kui põnevaid tassikooke hakati kohapeal pakkuma. Täna saab tassikooke ja muid maiuseid nii kohvikus mekkida kui ka kaasa tellida.

Tassikoogid, inglise keeles cupcakes, on üle maailma leviv trend. Just ahvatlev välimus on tassikookide üks tunnuseid. Nende romantiliste koogikeste kaunistamisel kehtib reegel: mida rohkem, seda parem. Kreemid, nonparellid, vahukooremütsid, kommid, küpsisepuru, marjad... Neid kooke süüakse esmalt silmadega, et siis maitsmismeelt hellitada.
Ent kohviku tiim ei piirdu vaid tassikookidega. Sit leiad ka õhuliste beseeküpsiste, trendikate makroonide, kreemiga šokolaadimuffinite, sidruni-besee tartalettide, lisaainevabade koduste vahukommide ning huvitavate pulgakommide tegemisõpetuse.
Rakendage teiegi oma mängulisust ja fantaasiat, unustage hetkeks kalorid ning katsetage laste ja sõbrannadega, milliseid ahvatlusi silmale ja suule luua võib.
Magusat kevadet kõigile!
Vaarikamuffinid kohupiimakreemiga
Beseeküpsised
Makroonid šokolaaditäidisega
Šokolaadimuffinid kreemiga
Sidruni-besee tartaletid
Vahukommid
Pulgakoogid